Spetterend optreden Streekharmonie Concordia met de mooiste filmmuziek

BALK - In een uitverkochte Paadwizer in Balk gaf harmonieorkest Concordia zaterdagavond een prachtig concert. Circa driehonderdvijftig bezoekers konden genieten van een verzameling van filmmuziek, wat perfect ten gehore werd gebracht. Op de achtergrond waren meerdere  schermen met beelden van de film te zien, wat prachtig opging in de muziek en lichtshow.

Skyfall,  Harry Potter, Forest Gump en The Lion King en vele andere muziekstukken passeerden de revue.  Het werd op een manier uitgevoerd alsof je als publiek middenin de film zat.  Kuddes koeien denderden bij de muziek over het publiek heen. Bij de muziek van Titanic kwamen een aantal muzikanten vanachter uit de zaal, al spelend “Nearer my God to thee”. Net  als in de film een indrukwekkend moment!

Ook de nieuwe generatie muzikanten van de toekomst , de Toansetters, deden mee met muziek van onder andere The Flintstones. Aan het einde werd de muziek van Sisteract “I will follow him” gespeeld, compleet met dirigerende non. Uiteraard werd het afgesloten met een staande ovatie van het publiek, dat een heerlijke avond beleefde.

 Kijk voor alle foto's op www.facebook.com/GrootDeFryskeMarren

Tekst en foto’s Folkert Folkertsma