Soul Gift Sounds in de magische natuur van de Wyldemerk en Bosk Elfbergen

Foto Nathalie

OUDEMIRDUM – Voor wie tot zichzelf wil komen kan terecht in de magische natuur van de Wyldemerk en Bosk Elfbergen. Daar spreekt Angela tot je in de taal van je ziel. Met haar etnische instrumenten en betoverende zang brengt zij je weer helemaal tot jezelf.

De prachtige natuur prikkelt de zintuigen terwijl Angela's klanken zich tot het diepste van de deelnemers voelbaar maken. Voor wie behoefte aan ontspanning, inspiratie, liefde, heling, energie of inzicht heeft. Stel je open voor de universele taal van de ziel en ervaar de helende kracht van de natuur...

Soul Gift Sounds vindt plaats in het libellenreservaat de Wyldemerk op zondag 15 augustus van 19:30 - 20:30 uur en zaterdag 4 september van 10:00- 11:00 uur. Op zaterdag 21 augustus van 10:00 - 11:00 uur en zaterdag 18 september van 10:00 - 11:00 uur is Angela in Bosk Elfbergen.

Opgave kan via info@soulgift.nl. De kosten zijn € 22,50 per persoon. Neem een matje, dekentje en kussen mee, zodat je comfortabel ligt laat de organisatie weten.