Volop Sinterklaas gezelligheid in de Mid

Sinterklaas brengt zaterdag via livestream bezoek aan Joure

Foto Imka Westerhuis

JOURE - ‘Toen geluk heel gewoon was’ keek heel Joure op zaterdag en zondag naar Oskar-TV. Met Renze Lolkema als één van de presentatoren, Steven de Jong met ‘Mei ik jo wat freegje’ en Wiebe Krist met ‘Haal je deur uit de sleur, doe wat met je garagedeur‘ en meer. Ook de uitslag van de Sinterklaas- en kerst verloting was wekelijks live op deze lokale omroep te zien en op zondagavond was er dan ook nog de radiobingo. Mooie herinneringen uit ‘die goede oude tijd’.

Anno 2020 gaat Joure weer terug naar deze ouderwetse gezelligheid: op zaterdag 21 november presenteert Renze Lolkema een livestream met Sinterklaas in Joure. De link naar deze livestream zal zaterdag van tevoren worden gedeeld op de Facebookpagina van Winkels Joure. Gezellig vanaf 16:00 met het gezin, voorzien van warme chocomel, pepernoten en speculaas én bij de warme kachel, live naar Sinterklaas in Joure kijken. Tijdens de livestream kunnen er vragen aan Sinterklaas worden gesteld.

Sinterklaas- en Kerst loten actie
Ook de Sinterklaas en Kerstloten actie is weer terug. Bij iedere besteding ontvang je een lot. De loten vertegenwoordigen een waarde van respectievelijk €10,- € 25,- of € 50,- De hoofdprijs is een MID-coupon met een shoptegoed van maar liefst 250 euro. De 1e trekking vindt plaats op 7 december, de 2e trekking op 28 december. De trekkingen zijn live te zien via de Facebookpagina van Winkels Joure.

Kleurplaat wedstrijd
Voor de kinderen is er weer een leuke kleurplaat wedstrijd. Lekker kleuren aan de keukentafel en kans maken op het winnen van een mooie prijs. De kleurplaat is te downloaden via de Facebookpagina van Winkels Joure. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 21 november 12:00 worden ingeleverd bij het Sint – en pietenhuis in de MIDstraat nummer 99. De winnaars worden tijdens de livestream met Sinterklaas bekendgemaakt.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden