Podium Gorter stelt bijzonder programma samen voor komend seizoen

BALK – Na een seizoen waarin veel voorstellingen vanwege corona moesten worden geannuleerd, gaat het bestuur van Podium Gorter vol enthousiasme door. 

Voor komend seizoen is er weer een bijzonder programma samengesteld.  Anders dan anders. Dus laat u verrassen....de verkoop van toegangskaarten is inmiddels gestart.

Zoals gebruikelijk wordt het seizoen geopend met een ‘grote’ voorstelling. Dit keer Tim Knol en Nico Dijkshoorn. Een bijzonder duo dat hun passie voor muziek en verhalen deelt. Op 10 oktober komen zij naar Balk om hun passies te tonen.

Oktober is de Maand van de Geschiedenis met als thema ‘Aan het werk’. ‘Wurkje en Ferwurkje’ is de titel van de lezing van schrijver Hylke Speerstra. Hij vertelt hierbij aangrijpende fragmenten uit zijn onlangs verschenen boek ‘Testament van de ziel’. Speerstra is op 28 oktober bij Podium Gorter.

De mooiste Nederlandstalige liedjes worden gespeeld door Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev. Onder de titel ‘Houd Moed’ brengen zij op 14 november liedjes van de groten zoals Frank Boeijen, Herman van Veen en Jenny Arean. Liedjes over alle facetten van het leven. Liefde, pijn, teleurstelling en hoop.

Een geheel andere voorstelling is ‘De duivel ligt altijd op de loer’. Popjournalist Harry de Jong vertelt dan sappige verhalen over de grootste artiesten ter wereld, afgewisseld met swingende livemuziek. Harry wordt hierbij ondersteund door Willem ‘Waldpyk’ de Vries, Ivo Poelsma en Elvira van Poelgeest. 28 november in Balk.

Niet onvermeld mag hier blijven het concert van saxofonist Hans Dulfer. Al 65 jaar een geweldig muzikant en kortgeleden 80 jaar geworden. Een optreden met nieuw en ouder repertoire waarbij u ongetwijfeld niet stil kunt blijven zitten. Op 3 december bij Podium Gorter!

The Beatles Sessions, Gurbe Douwstra en de prachtige voorstelling ‘Testament’ zijn zomaar een paar andere voorstellingen. Te veel om alles hier te benoemen. Op onze website vindt u het complete programma met extra informatie en de mogelijkheid kaarten te kopen. Zie www.podiumgorter.nl.    

Op de website vindt u tevens de laatste informatie over het Coronabeleid. Het enthousiaste bestuur van Podium Gorter benadrukt dat u er verstandig aan doet snel kaarten aan te schaffen want als er onverhoopt toch beperkingen moeten worden opgelegd geldt het principe ”Wie het eerst komt het eerst maalt.” Of anders gezegd, als u snel kaarten koopt bent u waarschijnlijk verzekerd van toegang. Als een voorstelling niet door geldt een terugbetalingsregeling. Podium Gorter hoopt u komend seizoen weer te mogen begroeten!