Oudehaske viert weer feest, onder andere met Straight On Stage

Foto Straight On Stage

OUDEHASKE - Op donderdag 19 mei is het eindelijk weer zover, dan gaat de Feestweek Oudehaske van start. Door de organisatie is een divers programma samengesteld voor jong en oud.

Op donderdag begint het feestprogramma met het spelen van koersbal voor deelnemers vanaf 40 jaar. Die leeftijdscategorie kan die dag ook aanschuiven voor een potje klaverjassen. Vanaf zes uur in de avond is het tijd om de pyjama aan te trekken en op naar het bal te gaan. De avond wordt muzikaal afgesloten met muziek uit de 60's, 70's en 80's met medewerking met 'Men in Black'.

Vrijdag 20 mei doen de kinderen op het feestterrein vanaf 10 uur spelletjes met als beloning het eten van pannenkoeken. Vanaf zes uur 's avonds passeren diverse acts de revue tijdens de playbackshow en draait DJ Lexie muziek.

Straight On Stage
Op zaterdag 21 mei wordt er begonnen met gratis koffie tijdens de gezellige morgen. Er is dan ook een mobiele dierentuin en shantykoor 'De Odd Swallows' treed op. In de middag komt de jeugd in actie tijdens de meerkamp. In de avond is het tijd voor de 'Tent Pub Quiz' en maakt 'Straight On Stage' het feest compleet.

Deze band heeft een missie en zorgt voor een vette avond voor het publiek. 'Straight on Stage' laat de gouden hits van vroeger weerklinken in de oorschelpen door de toeschouwers mee terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie maakt een explosieve avond.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/oudehaske2105

Op zondag 22 mei wordt de Feestweek Oudehaske afgesloten met koffiedrinken en een tentdienst met medewerking van 'Gospelband Sinjael'.