Ontdek Museum Joure op 15 oktober in het donker: Coole Kidsnacht

Foto Museum Joure

JOURE - De herfstvakantie wordt aanstaande vrijdag 15 oktober afgetrapt met de Coole Kidsnacht. Een bijzondere tocht na sluitingstijd door een (schemer)donker museum.

’s Avonds als het (schemer)donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt. De route leid je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken.

De Coole Kidsnacht is een prachtige gelegenheid om Museum Joure op een andere manier te ontdekken. Voor wie de echte nachtelijke beleving in het museum wil kiest een starttijd na zonsondergang. Dat is op 15 oktober om 18.50 uur.

De Coole Kidsnacht start om 17.00 en duurt tot ongeveer 21.00. Entree voor kinderen tot en met 16 jaar is € 3,50 en voor volwassenen € 8,00. Voor beide is dat inclusief een warme chocolademelk, koffie, thee of limonade. Let op: kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Er zijn alleen online kaartjes te koop dus niet aan de kassa.