Muziekevenement Herema Park Live verplaatst naar 2022

JOURE - Na de persconferentie van 13 augustus heeft de organisatie van het nieuwe muziekevenement Herema Park Live besloten dat het festival op 28 augustus niet door kan gaan.

Met de huidige richtlijnen en het maximum aantal van 750 bezoekers, is het helaas niet haalbaar om Herema Park Live dit seizoen te organiseren. Vol enthousiasme en positiviteit was de organisatie begonnen aan dit nieuwe, jaarlijks terugkerende muziekevenement in het park. Alles stond in de startblokken om er op 28 augustus een mooi muziekfestival van te maken.

Op naar 2022

Helaas gaat het dit jaar niet lukken en wordt het muziekevenement verplaatst naar 2022. De blik gaat weer vooruit. De nieuwe datum wordt zeer waarschijnlijk zaterdag 18 juni 2022. Met hetzelfde programma, dezelfde vier artiesten (Brass Inc, Straight On Stage, Jett Rebel en Miss Montreal) en op dezelfde mooie locatie: het openluchtpodium in park Heremastate Joure.

Behoud van tickets   

De entreetickets worden automatisch omgezet naar een nieuwe entreekaart voor Herema Park Live 2022. Op de www.heremaparklive.nl staat vermeld hoe de werkwijze is rondom de nieuwe tickets of terugbetaling van de tickets.