Muziekbeestje 'Laat eend met rust' in de bieb

Foto Hinke van Strien

JOURE/LEMMER - Iedere maand komt Hinke Strien van het Muziekbeestje langs en wordt er muziek gemaakt en gedanst in de bibliotheek. Op zaterdag 26 september gaat Hinke voorlezen en samen met de kinderen muziek maken met 'Laat eend met rust'. Ze komt naar de bibliotheek van Lemmer om 11.00 uur en van Joure om 13.00 uur.

Hinke van het Muziekbeestje gaat voorlezen en muziek maken met het prentenboek 'Laat eend met rust'. Het is een vrolijke activiteit voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Laat eend met rust
Eend is een knorrige vogel die last heeft van alles en iedereen; hij wil geen fladderende, kwakende, zingende, spetterende buren, hij wil rust. Hij verkast steeds naar een andere vijver, maar elke keer is er weer iets anders dat zijn rust verstoort. Uiteindelijk komt hij terecht in een vijver waar een mopperig kikkertje woont. Ze gedogen elkaar en leven naast elkaar in stilte tot een beverfamilie zich meldt als nieuwe buren. Dan doen Eend en Kikker een bijzondere ontdekking.

Doe je mee?
Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen met deze activiteit. Het is daarom belangrijk om vooraf een kaartje te reserveren. Dan kan via www.bmf.nl/mb  De kosten voor bibliotheekleden zijn € 2,- en niet-leden betalen € 4,-. Per kind heeft één begeleider gratis toegang.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden