Line-up Herema Park Live! bekend: o.a. BLØF en Jet Rebbel

JOURE - Bij de tweede editie van Herema Park Live! vormen BLØF en Jett Rebel de hoofdacts. Tijdens de concertavond op 3 juni in het Jouster Heremapark maken ook Girls on Top, G-String hun opwachting. Na de in de smaak gevallen eerste en uitverkochte editie komt de organisatie met deze muziek acts ook deze keer weer met een mix van lokale en twee landelijk bekende artiesten. ,,Een line-up waar we trots op zijn en waarmee we Joure en omgeving weer een prachtige avond zullen bezorgen!” zegt Erwin Bethlehem namens het bestuur.

Herema Park Live is in 2022 gestart met een live muziekfestival op het openluchtpodium in park Heremastate: voor en door lokale mensen, met live muziek en toegankelijk voor een breed publiek. Naast de lokale bands staan er ook dit jaar twee landelijk bekende namen op het podium om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Rudolf Valkema: ,,Het park biedt met haar openluchtpodium een unieke, sfeervolle plek. Met Herema Park Live willen we jong en oud laten genieten van deze mooie locatie en ieder jaar een aantal topbands naar Joure halen”.

BLØF en Jett Rebel in de open lucht
Voorzitter Douwe Wietze de Boer: “We zijn supertrots dat we deze beide landelijk bekende artiesten hebben kunnen vastleggen. Jett Rebel was gecontracteerd voor de eerste editie maar vanwege corona moest het festival toen worden verplaatst. Hij komt nu alsnog naar Joure en met zijn geheel eigen stijl staat deze zanger en multi-instrumentalist garant voor een uniek optreden.''

Al zijn songs schrijft hij zelf en op zijn albums speelt hij ook alle instrumenten zelf. ,,Daarnaast halen we met BLØF een topband naar het park. Deze formatie uit Zeeland is één van Nederlands meest succesvolle bands en niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. Vorig jaar verscheen hun succesvolle album Polaroid. Ze maken prachtige
Nederlandstalige muziek en hier zal Joure op 3 juni volop van genieten!”

G-String en Girls on Top in de line-up
Anno Terpstra: “Het doel van Herema Park Live is live-muziek in het park en betrokkenheid van lokale bands. G-String en Girls on Top zijn twee lokale bands die garant staan voor een feestje in het park”. G-String is begonnen in 1989 en bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten. Na een aantal wisselingen staat de coverband weer als een huis. Met 3 juni als startschot gaat er voor de band een nieuw tijdperk beginnen.

G-String plays de Earring Project: een ode aan de legendarische rockband The Golden Earring. Het optreden is volledig geïnspireerd op de unplugged albums van de Earring. Girls on Top is een Indiepopband, opgericht in 2000 en leeft nu voort als Brückenbauer, Jouster Indierockband. Voor Herema Park Live komt Girls on Top nog één keer bij elkaar om hun
krakers te laten horen en publiek en park te laten zinderen.

Muziek en vriendschap
Douwe van der Valk: ,,De naam Herema Park Live is mede geïnspireerd op Vrienden van Amstel Live. We willen bekende en minder bekende artiesten op hetzelfde podium laten spelen. Net als vorig jaar zorgen we voor een festivalsfeer: op het gras en tussen de bomen staan meerdere bars en verschillende eettentjes. Het terrein richten we functioneel in zodat er beweegruimte blijft. Douwe: ,,Kortom, we zijn weer klaar voor dit avontuur en hebben zin in een feestje!”

Tickets
De kaartverkoop is gestart via www.heremaparklive.nl. Nieuw dit jaar zijn de Early Bird tickets voor de eerste 14 dagen: zo’n ticket kost € 35,- per persoon. Daarna is de ticketprijs 40 euro. Het park is op 3 juni geopend vanaf 17.00 uur. De eerste band speelt om 17.30 uur. Het volledige programma en de tijden vind je op www.heremaparklive.nl. Eindtijd van het festival is 01.00 uur.