KPJ Sint Nyk organiseert eerste paasdag 'De Tocht Der Tochten'

Foto KPJ Sint Nyk

SINT NICOLAASGA - De Katholieke Plattelands Jongeren Sint Nyk hebben voor eerste paasdag een fietstocht uitgestippeld. 'De Tocht Der Tochten' wordt gehouden in samenwerking met horecagelegenheden in de regio.

,,Op 1e paasdag, wanneer we anders altijd een mooi feestje bouwen in de Hoeke, gooien we het nu eens over een compleet andere boeg. Stap jij 1e paasdag ook op de tweewieler? We hebben namelijk, in samenwerking met plaatselijke horeca, een mooie fietstocht uitgestippeld. Van een kopje koffie tot een lekkere snack. En dat is alleen nog maar het begin...'', laat de KPJ weten.

De dag is in verband met corona ingedeeld in tijdsloten. In ieders tijdslot start een nieuw team bestaande uit twee personen, waarmee opstoppingen op de route worden voorkomen.

Met behulp van een stempelkaart voltooien deelnemers de route. KPJ: ,,Bij sommige posten is wat lekkers te krijgen, bij andere posten is er wat leuks te doen.'' Tijdens de fietstocht is het volgens de organisatie van belang dat men zich houdt aan de coronaregels.

Informatie en opgave via: De Tocht De Tochten