Koor Vivace uit Joure krijgt Present Bokaal uitgereikt

Eigen foto

JOURE - Onlangs heeft voorzitter Karin Hazelhoff van Koor Vivace in Joure uit handen van Sjoerd Seffinga, voorzitter van Present De Fryske Marren de Present Wissel Bokaal ontvangen. Deze prijs  is voor een groep of persoon die zich bovenmatig heeft ingezet voor het doel van Stichting Present De Fryske Marren.

Voorzitter Karin Hazelhoff van Koor Vivace “ons koor is heel betrokken bij elkaar maar ook bij de lokale gemeenschap. Daarom spreekt ons het doel van Present, bruggen bouwen tussen mensen,  ook zo aan en dragen wij daar graag ons steentje aan bij”.

Brug slaan
Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present zoekt groepen vrijwilligers die zich op de één of andere manier voor een dag of dagdeel willen inzetten voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of sociaal isolement.

Erg enthousiast
Koor Vivace heeft in het afgelopen jaar ingezet door zich aan Present aan te bieden als groep die een optreden wil geven voor inwoners.  Zij hebben een optredens verzorgd in de Doniahiem en Vegelin State en zij hebben een optreden verzorgd in de Hobbe van Baerdtkerk waarvan de opbrengst werd geschonken aan Present. De leden zijn erg enthousiast en helpen met hun koor en het samen zingen mensen die dat lichtpuntje nodig zijn. Om hun te bedanken krijgt Koor Vivace dit jaar de Present Bokaal.

Ook interesse om eens een keer als vrijwilliger mee te helpen? Of wilt u de Stichting financieel ondersteunen? De coördinator van de Stichting Present, Anneke Nagel, vertelt u er graag alles over, bel:  tijdens kantooruren 06-15487120 of mail: anneke.nagel@presentdfm.nl of bekijk de site: www.presentdfm.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden