Eerste editie Herema Park Live in Joure pakt uit met Jett Rebel en Miss Montreal

JOURE - Het nieuw festival Herema Park Live dat op 28 augustus wordt gehouden in het Jouster Park Heremastate, heeft twee grote namen uit de Nederlandse muziekscene gecontracteerd. Joure kan zich volgens de organisatie klaarmaken voor Miss Montreal en Jett Rebel.

Vorige week zat men nog in de afrondende fase van de onderhandelingen, nu zijn de contracten rond en zijn de twee landelijke namen bekend gemaakt. Siep: “Geweldig dat we zowel Jett Rebel als Miss Montreal hebben kunnen vastleggen. Zo staat er straks een unieke mix van lokale en landelijke bands in het park. Namen om trots op te zijn! We zetten iets neer wat nog niet eerder in Joure is georganiseerd, voor een toegankelijke prijs”.

Brass Inc en Straight on stage in de line-up
Anno: “De rode draad van Herema Park Live is muziek in het park en betrokkenheid van lokale bands, naast een aantal landelijk bekende namen. Daarom hebben we ook Brass Inc en Straight on Stage gecontracteerd, twee bekende Jouster bands die garant staan voor een swingende avond”. Het evenement wordt voor ‘de mienskip’ georganiseerd, zodat er zoveel mogelijk samenwerking met lokale vrijwilligers en instellingen is.

De ticketverkoop is gestart
Inmiddels is de ticketverkoop van start gegaan. De kaarten zijn € 30,00 per persoon.  ,,Als het concert niet door kan gaan vanwege corona, ontvang je je geld terug. Hierover hebben we afspraken gemaakt met de ticketservice en hier staat de organisatie garant voor.''

Maatregelen rondom corona
Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen rondom corona en evenementen op de voet. De testen die nu lopen bieden vooruitzicht. We houden contact met de gemeente over de mogelijkheden en maatregelen. ,,We gaan er nu van uit dat we op 28 augustus een spectaculair muziekconcert kunnen organiseren. Joure heeft weer zin in een feestje!”

Meer info en online tickets zijn te vinden op www.heremaparklive.nl Vanaf zaterdag 12 juni zijn kaarten ook te koop bij de Primera in Joure.