Grotere bovenverdieping en uitbreiding collectie Kledinguitleen Balk

BALK - De afgelopen periode heeft de Kledinguitleen Balk met hulp van zo'n vijftig vrijwilligers de verkoopruimte uitgebreid. Daarvoor is de bovenverdieping gebruikt. Daardoor ontstond ook de mogelijkheid om nog meer kleding aan te bieden.

Zaterdag kon het resultaat worden bekeken tijdens het open huis. Van die mogelijkheid werd volop gebruik gemaakt.

Voor het team van Kledinguitleen Balk, dat bestaat uit Siska Lubach, Paulien Dooper en Margé Deinum, moet het feest al beginnen bij het uitzoeken van de bijpassende kleding. Met de uitbreiding is dat plezier alleen maar groter geworden. Zij zijn dan ook erg trots op het mooie resultaat waar alle vrijwilligers voor hebben gezorgd.

275 vierkante meter
De collectie beslaat twee etages met kleding voor ieder feest. In totaal maar liefst 275 vierkante meter voor onder andere toneelvoorstellingen, carnavalskleding, galakleding, Oktoberfestkleding en een grote diversiteit aan accessoires.

De uitbreiding was mogelijk door bijdragen van het Iepen Mienskipsfuns, Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank Coöperatiefonds en het Postcodeloterij Buurtfonds. Ook diverse bedirjven in Balk droegen in natura bij.

Kijk voor beelden op www.facebook.com/RadioSpannenburg/videos/543596533519623

Foto's Kledinguitleen Balk