Gregory Page transporteert je naar een andere wereld bij Podium Balk

Gregory Page Foto Bonita Postma

BALK - Aanstaande vrijdag 4 november komt de Amerikaanse singer-songwriter/gitarist Gregory Page naar Podium Gorter Balk. Gregory Page komt uit een muzikale familie. Hij is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord, en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park.

De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego, waar hij na de nodige avonturen indiverse bands langzaam zijn eigen niche uitwerkte. Vele muziekalbums staan inmiddels op zijn naam. Nederland is zijn tweede thuis. Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond hier zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht.

Page transporteert je naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus. ,,Een bijzondere muzikant en een bijzonder concert dat je niet mag missen'', aldus Podium Gorter. Het concert begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.podiumgorter.nl.