Oosterzee-Buren - Met trots en optimisme, maar ook een klein beetje met gemengde gevoelens, stapt galerie Nuweland in een nieuw avontuur.

In de afgelopen vijf jaar hebben we tal van ambitieuze en opwindende tentoonstellingen en projecten samengesteld en geëxposeerd. Veel daarvan kregen recensies in lokale en internationale publicaties. Ook hebben we aan vele internationale kunstbeurzen deelgenomen.

Maar nu is het tijd voor reflectie en vernieuwing. Daarom grijpen wij terug naar één van onze kernwaarden:

Nuweland

refers to new geographies,

to new cultural connections for new generations made possible by art in the age of digital technology

En dat is precies wat wij gaan doen, Nuweland gaat verder op reis.

Op zaterdag 13 augustus sluiten wij ons eerste hoofdstuk feestelijk af met een drankje. Nuweland zal werken tentoonstellen van een select groepje kunstenaars waarmee wij de afgelopen jaren intensief hebben samengewerkt. U bent van harte welkom.

Van 10 tot en met 17 augustus is de galerie nog uitsluitend op afspraak te bezoeken. Daarna zal de galerie haar deuren in Friesland sluiten.

Wij danken alle kunstenaars waarmee we samenwerken, onze verzamelaars en iedereen die naar een tentoonstelling is gekomen of een opening heeft bijgewoond.

Blijf ons volgen en hopelijk tot ziens!

Dit is namelijk niet “the end-end”. Het avontuur gaat verder. Op een andere plek, met oude gezichten en hopelijk ook nieuwe.