Feestweek Oudehaske vandaag van start

Feestweek Oudehaske Foto FC ONH

OUDEHASKE - Vanaf vandaag staat Oudehaske weer in het teken van de feestweek. Vanochtend begon het dorpsfeest met wedstrijden koersbal. Begin van de middag kwamen kaartspelers samen voor een potje klaverjassen. Vanavond gaat het om de meeste juiste antwoorden bij de 'Tent Pub Quiz' en daarna is er muziek van 'Men in Black.'

Vrijdag 26 mei doen de kinderen op het feestterrein vanaf 10 uur spelletjes. Vanaf half zeven in de avond passeren diverse acts de revue tijdens de playbackshow en draait DJ Lexie muziek.

Rintje Kas en JetSet
Op zaterdag 27 mei wordt er begonnen met gratis koffie tijdens de gezellige morgen. Er is dan ook een kinderboerderijk en shantykoor 'De Odd Swallows' treed op. In de middag komt de jeugd in actie tijdens de meerkamp. In de avond is het tijd om de smaakpapillen te testen met 'Food Street', ondersteunt door zanger Rintje Kas. De avond wordt afgesloten met de muziek van 'JetSet'.

Op zondag 28 mei wordt de Feestweek Oudehaske afgesloten met koffiedrinken en een tentdienst met medewerking van gospelgroep 'Sjir El Shaddai'.

De organisatie van de feestweek is in handen van Feestcommissie Oude- en Nijehaske.