Fanfare Melodia Wijckel viert 90+1-jarig jubileum met zangeres Elske De Wall

Foto Melodia Wijckel

LEMMER - C.M.V. Melodia Wijckel geeft op zaterdag 6 november een groots jubileumconcert in cultureel centrum de Hege Fonnen in Lemmer. Een concert met niemand minder dan de bekende Friese zangeres Elske DeWall.

Samen met haar combo, waarin ook haar zus Femke de Walle speelt, zorgt zij voor een prachtige invulling tijdens dit concert. Ook zal Elske DeWall samen met Melodia nummers ten gehore brengen, waaronder de titelsong van de nieuwste Kameleonfilm: Het Dorp.

De ruim veertig tellende leden van de fanfare met haar enthousiaste dirigente Jeanette Valkema, zijn super trots nu toch haar 90+1 jarig jubileum te kunnen vieren (oprichting 1930). ,,Het wordt een boeiend, sprankelend, muzikaal en gevarieerd concert'', zo laat Melodia weten. Met in het voorprogramma het jeugdorkest de Muzykmaten.

Zaal open om 19.00 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Kaarten € 15,00 te bestellen online via www.ticketkantoor.nl/shop/Melodia of bij elektronica winkel Expert Lemmer en Groencentrum Roffel Wijckel. Voor het concert hebben bezoekers een geldig coronatoegangsbewijs nodig.