Eindelijk weer naar een concert

BALK - Afgelopen maandag mochten onder andere theaters en concertzalen weer open. Echter wel voor een zeer beperkt publiek van dertig mensen.

Dat mocht de pret in Zalencentrum de Treemter in Balk niet drukken. De Billy Joel Experience gaf in minibezetting voor het eerst sinds weken door de corancrisis weer concerten, georganiseerd door LXeventsupport uit Balk.

Genieten
Zowel in de middag als in de avond genoot het publiek van de solo-optredens door frontman en pianist Alexander Broussard. De bezoekers moesten bij de ingang hun handen wassen en op minimaal anderhalve meter van elkaar blijven. Daarnaast kregen ze vragen voorgelegd in verband met de verplichte gezondheidsintake.   

Hits
Eenmaal in de zaal werden ze getrakteerd op de liedjes van Billy Joel. Nummers die stuk voor stuk deel geworden zijn van ons collectieve geheugen. Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top tien hits op zijn naam staan. Natuurlijk kwamen tijdens de twee concerten hits als "The Pianoman", My life" en "Honesty" voorbij.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden