BregePop Festival houdt grootste VrijMibo van Friesland

Grootste VrijMibo van Friesland tijdens BregePop Festival Foto BregePop

SCHARSTERBRUG - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april is Scharsterbrug het decor van de 2023 editie van het BregePop Festival. Op vrijdagmiddag wordt het festival om 16.00 uur afgetrapt met de grootste VrijMibo (red. vrijdagmiddagborrel) van het noorden.

,,Deze editie wordt gekker dan ooit. We trappen namelijk af met een knotsgekke muziekbingo'', aldus de organisatie. Het wordt geen standaardbingo met cijfers, maar een bingo met alleen maar muziek. ,,Met deze muziekbingo is stilstaan geen optie en begint je festival goed, ook al houd je niet van het bingospel. DJ duo Woudstra, Gaatze Bosma en dweilorkest de Ûtlopers zorgen voor een complete belevenis.''

Met de muzikale bingo zijn verschillende prijzen te winnen. Een stapel consumptiemuntjes, passe-partouts voor de volgend editie van BregePop en ,,vele hilarische troostprijzen heb je grote kans om iets te winnen.''

Het festival stelt tweehonderd gratis bongokaarten beschikbaar voor de deelnemers aan de VrijMibo. Het uitdelen start om 16.15 uur en de muziekbingo begint om 16.30 uur.

Aanwezig zijn bij de VrijMibo kan door een entreekaart voor de vrijdag te kopen op www.bregepop.nl. Na de VrijMibo kunnen borrelaars meteen door naar hun favoriete area voor optredens van onder andere Suzan & Freek, Flemming, Sefa, Drukwerk en vele anderen.