Beachrockers Festival 2021 op 2 en 3 juli, voorverkoop gestart

Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma

SINT NICOLAASGA - De organisatie van het Beachrockers Festival heeft bekendgemaakt dat het evenement dit jaar wordt gehouden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli. Mocht dit door het coronavirus niet mogelijk zijn, dan is de alternatieve datum 27 en 28 augustus. De vrijdag is gereserveerd voor Beachrockers back to the 90's en 00's. Op zaterdag is het Beachrockers Festival.

De organisatie geeft aan met een positieve blik naar de zomer te kijken. ,,We merken aan alles dat we snakken naar saamhorigheid, gezelligheid en een lichtpuntje in de agenda.'' Daarom is men inmiddels gestart met de voorverkoop van het Beachrockers Festival, dat inmiddels traditioneel wordt gehouden op recreatiegebied de Ulesprong bij Sint Nicolaasga.

Reële kans
,,Onlangs maakte het kabinet bekend dat het hoopt dat evenementen na 1 juli weer kunnen plaatsvinden. Aangezien Beachrockers in het weekend van 2 en 3 juli valt betekent dat er een reële kans is dat Beachrockers kan doorgaan. Maar omdat we hoe dan ook Beachrockers willen laten doorgaan in 2021 hebben we een reserve datum aangevraagd. Mocht het in juli te vroeg komen dan proberen we te verplaatsen naar het weekend van 27 en 28 augustus'', aldus de organisatie

Geen risico
De voorverkoop is zonder risico. Liefhebbers betalen 10 euro als aanbetaling. Als het festival doorgaat, dan wordt de rest voldaan. Gaat het toch onverhoopt niet door, dan krijgt men de aanbetaling terug. Voor wie nog een ticket van vorig jaar heeft, toen het festival niet door kon gaan, die kan dat weer gebruiken.