Sietske van der Weg over psychische kwetsbaarheid bij De Seishoek

JOURE - Op woensdag 16 september is Sietske van der Weg te gast bij De Seishoek in De Werf aan de Sluisdijk 30 in Joure. Vanaf 20.00 uur vertelt ze als familie-ervaringsdeskundige van de GGZ over het omgaan met psychische kwetsbaarheid.

De bijeenkomst is bedoelt voor mensen die mantelzorg verlenen en daarbij een balans tussen hun draagkracht en de draaglast proberen te vinden. Sietske van der Weg deelt uit eigen ervaring met de aanwezigen hoe het is om met een naaste te leven die psychisch kwetsbaar is. Ze gaat daarbij in op hoe de mantelzorgers in zo'n situatie evenwicht kunnen proberen te vinden.  

De Seishoek is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen met thema’s op het gebied van zorg en welzijn. Het is een samenwerking tussen Thuiszorg Zuidwest Friesland, Patyna, Buurtzorg Skarsterlân, Hof en Hiem, Sociaal Werk De Kear en Zorg groep Sint Maarten (Sint Theresia).

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden vooraf van belang. Dit kan bij Francien Bekius, buurtwerker bij Sociaal Werk De Kear, via mantelzorg@sociaalwerdekear.nl of via 06-51291163. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden