Oranje Fonds organiseert 28 en 29 mei NLdoet: Grootste vrijwilligersactie van Nederland

DFM - Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Veel klussen DFM
In De Fryske Marren zijn ook een groot aantal mogelijkheden om de handen uit de mouwen te steken. Zo kan er worden geholpen met het opknappen van de kantine in Sloten, het dak vervangen van de ijsbaangebouw in Wijckel, de buurt schoonmaken in Sint Nicolaasga en zijn er diverse klussen bij basisschool De Toekomst in Bakhuizen. Alle klussen zijn op postcode te vinden op www.nldoet.nl/zoeken