Laatste grote actie historische plaatjes Joure

Foto Monique Jonkman

JOURE - ,,Onze laatste grote actie!!!! De historische plaatjes actie van de Jumbo is een groot succes geworden!'' melden ruilers Monique Jonkman en Marjon Zijta-Nijhuis Jumbo op de Facebookpagina 'Ik ben in Jouster'.

Jumbo Zijlstra', waar gespaard kon worden om het boek 'Groeten uit historisch Joure' compleet te krijgen, is volgens de dames inmiddels klaar met de lijstjes compleet te maken. Echter zijn er een groot aantal mensen niet geholpen door te veel aanvraag van plaatjes en te weinig inleveren. ,,Omdat wij iedereen een vol boek gunnen hebben wij de plaatjes van de Jumbo gekregen en met de plaatjes die wij al hadden moet het toch mogelijk zijn om alle nog niet volle boeken te vullen!!!''

Monique en Marjon zullen iedereen proberen te helpen: ,,Dus schroom niet, ook al moet je nog heeel veel stickers voor het boek meld je bij ons! We gaan ervoor!!!'' Jonkman brengt ook complete exemplaren, waarvan ze er nog tientallen heeft, naar bewoners van woonzorgcentra die erg blij zijn met de terugblik in de geschiedenis van Joure.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3024034417843046&set=gm.3745280818873544