FOTO'S / Isis Joustra namens 't Hazzeleger op bezoek bij koningin Maxima

BALK - Isis Joustra mocht vorige week woensdag op bezoek bij koningin Maxima. Ze was daar namens basisschool 't Hazzeleger uit Balk om Friesland te vertegenwoordigen.

De 10-jarige Isis presenteerde op paleis Noordeinde samen met kinderen van de andere provincies de videoclip voor het 'Kerst Muziekgala 2020'. Het lied dat de scholen uit de twaalf provincies, samen de 'Grootste Schoolband van Nederland!', zongen was 'Samen staan we sterk'.

Taart en Emma Heesters
't Hazzeleger werd onlangs de 'Muzikaalste klas van Nederland' in het ZAPP televisieprogramma 'Lang Leve de Muziek Show'. Presentator Buddy Vedder kwam voorafgaand aan het bezoek aan de koningin een taart afleveren bij de Balkster school. Daarbij vertelde hij Isis dat zij naar het paleis mocht om Maxima te ontmoeten, waarop ze blij verrast reageerde. Voor alle klasgenoten trad als verrassing nog de bekende zangeres Emma Heesters op het schoolplein op.

Het 'Kerst Muziekgala' is steevast de afsluiter van het muzikale jaar van Stichting Méér Muziek in de Klas, waarvan koningin Maxima de erevoorzitter is. De uitzending is terug te zien via deze link www.npostart.nl/5-jaar-kerst-muziekgala/20-12-2020/AT_2151459
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden