Ilja Leonard Pfeijffer signeert bij Binnert Overdiep in Heerenveen

Foto: Stephan Vanfleteren

HEERENVEEN - De bekende Nederlandse dichter, classicus en schrijver komt op vrijdag 9 juni naar Boekhandel Binnert Overdiep om zijn nieuwste boek Alkibiades te signeren. 

Deze monumentale historische roman over de ‘mooiste man van Athene’ vormt volgens Pfeijffer een angstaanjagende spiegel voor de huidige tijd en is de literaire sensatie van het jaar.

Signeersessie

De signeersessie vindt plaats op vrijdag 9 juni van 15.00 – 16.00 uur bij Boekhandel Binnert Overdiep. Gezien het strakke tijdschema van de schrijver is er geen uitloop mogelijk, dus kom vooral op tijd! Ook signeert Ilja Leonard Pfeijffer alléén Alkibiades en geen andere boeken. Zo krijgen zoveel mogelijk liefhebbers de kans om hun exemplaar te laten signeren.  

Spraakmakend

De eerste historische roman van Ilja Leonard Pfeijffer vertelt het waargebeurde verhaal van de mooiste man van Athene. Alkibiades staat bekend om zijn extravagante leven en omstreden oorlogsstrategieën. Hij was geniaal, opzienbarend, biseksueel en een omstreden politicus en strateeg tijdens de grote oorlog tegen Sparta, in de vijfde eeuw voor Christus. In deze roman legt hij verantwoording af over zijn idealen, strategieën en levenslange strijd. Was hij de populist die de democratie heeft ontmanteld? Of had hij de redder van Athene kunnen zijn?