Groepswandeling tijdens Week van de Opvoeding 2020

Foto Pixabay

SINT NICOLAASGA - Kindercoaches Noord Nederland organiseert 5, 7 en 9 oktober in Friesland een groepswandeling in het bos. Tijdens de Week van de Opvoeding besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap.

De week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Het thema van de Week is dit jaar ‘Staan en Opvallen’. Hoewel de maatschappelijke druk toeneemt, zijn ouders bovenal weerbaar en veerkrachtig. Welke factoren zorgen ervoor dat ouders zich fijn voelen in het ouderschap? En hoe kunnen professionals hier een versterkende rol in spelen? Want wanneer het goed gaat met de ouder, gaat het ook vaak goed met het kind.

Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’. Ook Kindercoaches Noord Nederland doen mee aan de Week van de Opvoeding. De wandeling wordt op woensdag 7 oktober van 10.00 tot 11.00 uur gehouden in Sint Nicolaasga. Opgave kan via info@kindercoachlangweer.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden