Gezamenlijke Pinksterdienst en speurtocht Kerken Joure

Afbeelding Gerd Altmann / Pixabay

JOURE - Op zondag 23 mei houden de kerken in Joure vanaf 9.30 uur een gezamenlijke Pinksterdienst. Tien minuten voorafgaand aan de dienst is er een klein concert. Ook is er een speurtocht voor het hele gezin. Het thema is op eerste Pinksterdag 'Horen - Zien - Spreken'.

De kerkdiensten en de concerten worden gehouden in de doopsgezinde kerk, De Oerdracht en de RK-kerk. Voorgangers zijn: Cor Nijkamp (De Oerdracht), Christien Ferrari (RK-kerk) en Inge Roeper (doopsgezinde kerk). Elke dienst is hetzelfde en is deels vooraf opgenomen. Ook is er medewerking van een oecumenisch koor.

De dienst vanuit De Oerdracht is ook thuis te volgen, door op de rode 'live-knop' te klikken op www.pgjoure.nl

Kerkbezoekers die aanwezig willen zijn in één van de kerken kunnen zich opgeven bij: Sabe Kracht via scriba1@pgjoure.nl of via 0513-411525, Cor Nijkamp via opgave@doopsgezindjoure.nl of via 06-48528519 of bij Obe Bruinsma via locatiejoure@dechristoffel.nl of via 06-4230 4467.

Speurtocht
Aan de gezinsspeurtocht kan vanaf 10.30 tot 15.00 uur worden deelgenomen. Deze wordt gehouden in park Herema State. Elk half uur kan voor het gemeentehuis gestart worden. Verzocht wordt om de mobiele telefoon mee te nemen. Iedereen is welkom. Deelnemen mag alleen als gezin. Deelname zelf is gratis.