Foto Henk van der Veer

SNEEK-Een dag met buien, dat staat er op het programma voor deze woensdag. Tussendoor is er ruimte voor een opklaring, dit vooral deze morgen. De buien kunnen in de kuststreken onweer geven, verder is ook hagel mogelijk. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot (vrij) krachtig, op het IJsselmeer en Wadden af en toe hard. De temperatuur ligt rond de 12 graden.

De buien blijven eerst komende avond nacht, de meeste kans daarop is voor het Wadden en IJsselmeergebied. De temperatuur daalt niet verder dan een 9 graden.

Morgen vooral in het oosten van Friesland nog een bui, verder een droge periode met opklaringen in de morgen. In de middag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe, later gevolgd door regen. De wind zuidwestelijk, matig, temperatuur 12 graden.

Vrijdag trekt de regen naar het oosten weg, bewolking blijft wel overheersen. Het is die dag zachter, de 15 graden komt weer op de thermometer op veel plaatsen.

Zaterdag houden we het droog met opklaringen, de zondag volgt met regen en veel wind. Deze twee dagen verlopen ook zacht met een temperatuur die nog wat hoger uitkomen dan vrijdag.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden