Boekpresentatie “100 jaar Harich”

HARICH - SUPER GRUTSK!!!. Dat zijn de Harichsters ,op het nieuwe boek “100 jaar Harich”, en op de drie schrijvers die vier jaar geleden begonnen met de voorbereidingen. Jan Volbeda,

Jannie Landman en Herman van der Goot hebben een prachtig boek afgeleverd waar de Harichsters nog jaren van kunnen genieten. Ideaal cadeau bijvoorbeeld voor de Goedheiligman in december. 330 pagina’s op a4 formaat met veel foto’s en wetenswaardigheden van de afgelopen honderd jaar. Harich bestaat natuurlijk al veel langer. Er zijn al meer dan 400 exemplaren besteld.

En nu moest het boek gepresenteerd worden en de schrijvers in het zonnetje worden gezet. Helaas kon het oorspronkelijke plan, boekpresentatie en een gezellig feest in “Ons Gebouw” in Harich niet doorgaan en dus werd er uitgeweken naar de bourgondische ontmoetingsplek “Omke Jan” in Woudsend. Als sterren werden ze op de rode loper onthaald en werd de champagne ontkurkt. Namens de Harichster werden ze  door Rommy Elgersma Tuinier bedankt en als extra kregen ze nog een cadeautje  uitgereikt. Een witgouden speldje in de vorm van een opengeslagen boek. Na het officiële gedeelte bleven de schrijvers met partners nog bij “Omke Jan” om te genieten van een geweldig diner. Nu kan Harich genieten van dit prachtige document.