3000 bezoekers op de site webcamlemmer.nl tijdens start avondklok

Foto: Screenshot webcam Lemmer

LEMMER - Veel bezoekers bekijken de webcam van Lemmer  tijdens de start van de avondklok op zaterdag 23 januari 2021.

Tussen 21:00 uur en 22:30 uur waren er zaterdagavond 23 januari ruim 3000 bezoekers op de webcam van Lemmer.  De 2 webcams in beheer bij de Stichting Oud Lemmer, werden goed bezocht.

Dit zijn heel veel bezoekers. Het was echt een piek in het aantal bezoekers. De webcam geven live beeld door van het centrum van Lemmer, het is eigenlijk net of je naar buiten kijkt en zo een beeld hebt van het centrum.

1 webcam is gericht op de Binnenhaven en de straten  er om heen en 1 op de straten rondom het vaartwater 't Dok. De extra bezoekers zijn wellicht nieuwsgierig geweest of de Lemsters de avondklok ook naleven. Dat was zeker het geval. Het was doodstil op straat.

Het kan natuurlijk ook zijn dat men in plaats van een rondje Dok te lopen dit vervolgens digitaal doet, door de beelden te bekijken. Ja en dan zie het centrum van Lemmer met de mooie straat verlichting en de verlichte boten die er gedurende de wintermaanden afgemeerd liggen.

Ook overdag is het bezoek van de webcam een aanrader.  Er is altijd wel wat te zien en het kan het "verplicht" thuis zitten aangenamer maken.

Kortom neem ook een kijkje op de website  www.webcamlemmer.nl in coronatijd.