Heerenvener onder invloed veroorzaakt ongeval en gaat er vandoor

HEERENVEEN - Dinsdagmiddag is een 35-jarige man uit Heerenveen door de politie aangehouden na een belangrijke tip van een oplettende burger.

De man had eerder op de dag een auto gestolen, en was met die auto nabij Oudehaske bij een verkeersongeval betrokken. Na dat ongeval ging hij ervandoor.

Vervolgens is er een Burgernetmelding verzonden met het signalement van de man. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen want niet lang daarna kwam er een melding binnen van een burger die de man had gezien en gesproken en ook kon vertellen in welke richting de man te voet was vertrokken. Daarop zijn agenten direct ter plaatste gegaan en hebben de man kunnen aanhouden vlakbij een camping. Op die camping probeerde hij zich te verstoppen voor de politie, maar door aanwezige sporenwas de man al snel  te traceren.

Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij wordt onder andere verdacht van het stelen van een voertuig, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed, drugsbezit en het verlaten van de plaats van een ongeval. Hij zit nog vast.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda De Fryske Marren

Wees loyaal – aan onze vrienden