Afbeelding
Foto Protestantse Gemeente Joure

Pinksterfeest in Park Heremastate - Joure

zondag 19 mei 2024 10:00

JOURE - Op 19 mei is het Pinksteren en ook dit jaar wordt er weer een interkerkelijke viering in Park Heremastate gehouden. Daarbij is iedereen van harte welkom. Pinksteren is het feest van vuur en inspiratie, van mensen die de geest krijgen, van ontmoeting over grenzen heen.

Dit jaar werkt de Jouster Fanfare aan de dienst mee, samen met het Hesston College Choir uit Kansas. Voorgangers zijn Cor Nijkamp en Peter Ros.

“Er zijn banken om op te zitten maar neem gerust een eigen stoel mee. Er is koffie en thee maar als jezelf een thermoskan meeneemt om te delen, helpt dat enorm. Ook koek, cake en taart om te delen is welkom”, aldus de organisatie.

De kerkdienst begint om 10.00 uur en de toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de Friese Rijders.