voorzijdeklifboek_2518479209.jpg
voorzijdeklifboek_2518479209.jpg

Koffiekuier - Geschiedeniswandelig Oudemirdumerklif

zondag 7 april 2024 13:30 tot 15:00

Op zondagmiddag 7 april  2024 nodigen Bezoekerscentrum Mar & Klif en Hotel Boschlust je uit voor een boeiende geschiedeniswandeling naar ‘t Oudemirdumerklif. Onder leiding van publiekshistoricus Arnoud van de Ridder ontdek je de kleurrijke geschiedenis van dit unieke stukje natuur in Nationaal Landschap Zuidwest-Fryslân. Van verdwenen badhokjes tot visser Minne de Vries en bijzondere kenmerken zoals de houten zeewering en tuinwallen, Arnoud deelt het allemaal tijdens deze fascinerende wandeling. Een reis door de tijd die je niet wilt missen.

Praktisch
We starten de kuier om 13:30 uur bij Bezoekerscentrum Mar & Klif en sluiten de wandeling af omstreeks 15:00 uur bij Hotel Boschlust waar we gezellig samen nazitten met een kop koffie/thee en gebak. De deelnamekosten bedragen € 12,50 per persoon incl. koffie/thee met gebak. Opgave is noodzakelijk en kan via nationaallandschap.frl/evenementen. De wandeling wordt georganiseerd i.s.m. Natuurmonumenten, eigenaar van het Oudemirdumerklif.

Locatie