img-0998_3649486450.jpg
img-0998_3649486450.jpg

Voorstelling ‘Bingo en andere ongemakken’

zaterdag 6 april 2024 20:00

Op zaterdag 6 april speelt Theatergroep Hege Fonnen de voorstelling ‘Bingo en andere ongemakken’. De voorstelling is een tweeluik. De theatergroep speelt het toneelstuk ‘Alles volgens het boekje’ van Marianne Kemmer en de eenakter ‘Groeten uit Vogelenzang’ van  Jacques Vriens.

Kan een onschuldig en gezellig gezelschapsspel aanzetten tot onlustgevoelens, opstand, ja zelfs tot wraak? Theatergroep De Hege Fonnen laat in deze voorstelling zien dat het wel degelijk mogelijk is. ‘Alles volgens het boekje’  is een vrolijke voorstelling met veel humor en een verrassende ontknoping.

Spel: Atje-Rie Sieperda, Willy Kuipers, Hilly Hak, Anneke Rook, Martha Bijl, Tineke Warringa, Klazina van der Veen.
Regie: Wybren Landman

In ‘Groeten uit Vogelenzang’ maken we kennis met vier bewoners van het bejaardenoord ‘Dennenlust’ die moeten wachten totdat de eetzaal opengaat. De irritaties nemen toe en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ook in een bejaardenhuis de emoties hoog op kunnen lopen. Een eenakter met een lach en een traan.

Spel: Wybren Landman, Willy Kuipers, Tineke Warringa, Jacob van der Veen
Regie: Jacob van der Veen

Kaartverkoop: Jumbo Lemmer (vanaf 13 februari) en voorafgaande aan de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal. 

Locatie