benjamin-herman_2307489235.jpg
benjamin-herman_2307489235.jpg

Benjamin Herman Trio

vrijdag 5 april 2024 20:00

Benjamin Herman, de veelzijdige saxofonist, heeft de afgelopen dertig jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij speelde over de hele wereld en bracht meer dan vijftig albums uit met zijn band New Cool Collective en als soloartiest. Zijn muzikale reis omvat traditionele jazz, punkjazz, filmmuziek en moderne interpretaties van componist Misha Mengelberg. Benjamin heeft samengewerkt met artiesten van over de hele wereld en blijft streven naar een uniek en herkenbaar saxofoongeluid. Naast zijn muziek, maakt hij sinds 2011 radio-uitzendingen en podcasts voor NPO Soul en Jazz en heeft een aantal jaar columns geschreven voor het Jazzbulletin over zijn favoriete muzikale onderwerpen.

Locatie