salt-1-scaled-1-1024x683_143932573.jpg
salt-1-scaled-1-1024x683_143932573.jpg

What you see is what you eat bij Salt!

woensdag 14 februari 2024 17:00

Yodi heeft ontzettend leuke ideeën en inspiratie opgedaan! Omdat Paviljoen Salt een bedrijf is dat blijft groeien (en vanaf januari weer 7 dagen in de week open is) bedenkt zij steeds meer evenementen.

De titel verklapt het misschien al een beetje… proef wat je ziet. Ken jij het gevoel van op televisie een lekker gerecht voorbij zien komen en het water dat je dan in de mond loopt? Dit gaan wij bij Salt voor je invullen door de zaak om te toveren tot een soort ‘bioscoop’ en iedere keer wanneer er in de film een gerecht gemaakt wordt of gegeten wordt, worden deze gerechten door onze medewerkers geserveerd! In verschillende gangen met afwisselingen tussen drankjes, koude en warme gerechten wordt het diner compleet. Een romantische, gezellige maar vooral lekkere avond is hiermee gegarandeerd.

In december wordt de film en het menu voor de avond bekend gemaakt! Ben jij nieuwsgierig? Hou dan de socials en/of website van Paviljoen Salt in de gaten!

Locatie