stichting-interieurs-in-fryslan_4059670786.jpg
stichting-interieurs-in-fryslan_4059670786.jpg

Lezing Historische Friese interieurs in beeld - Open Museum Maand

zondag 26 november 2023 13:30 tot 14:30

Als de muren konden praten… historische Friese interieurs in beeld

Sierlijk snijwerk, tegeltableaus, schouwen, stucplafonds, glas-in-lood vensters, bedstedewanden: dit zijn maar enkele voorbeelden van het moois dat de Stichting Interieurs in Fryslân heeft vastgelegd, tijdens haar onderzoek naar historische interieurs van woonhuizen en boerderijen. Op deze informatieve zondagmiddag op 26 november vertelt drs. Eva Hage (historicus) over de vele bijzondere vondsten van de stichting, in het gebied dat valt onder het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.

Praktische informatie
De zondagmiddaglezing start om 13.30 uur en is inclusief een lekker kopje koffie of thee. Opgave is noodzakelijk en kan hieronder.

Locatie